Liljendalin Café Liljassa järjestettävän Truck’n Lily Music Festivalin  lippujen ennakkomyynti on nyt aloitettu. Liput maksavat ennakkoon 15,- (norm. 18,-) 14.6.2018 asti. Ennakkomyyntipaikat ovat Luckan Porvoossa och Karjaalla, Macu’s Music Loviisassa sekä Café & Restaurant Lilja Liljendalissa. Lippu vuoden countrytapahtumaan on esimerkiksi loistava lahja!

Lauantaina 16. kesäkuuta on aika kaivaa esille stetsonhattu ja suunnata kohti Café Liljaa koska järjestäjät ovat tänä vuonna panostaneet erityisen paljon esiintyjiin ja yleisön viihtyvyyteen.

Läntisesta naapurimaastamme festivaaleille saapuu Ruotsin ja ehkä koko Pohjoismaiden countrykuningas numero yksi, Mats Rådberg. Hänen vierailunsa on erityisen ainutlaatuinen, koska hän tuo mukanaan koko legendaarisen kuusihenkisen yhtyeensä, Rankarna. Rådberg on luonut kansainvälisen uran ja hän on julkaissut kokonaiset 24 albumia, joista puolet englanniksi. Tänä vuonna 70 vuotta täyttävä Rådberg on todellinen rautaukko, joka tunnetusti osaa ottaa yleisönsä.

Toinen Ruotsin edustaja festivaaleilla on Lotta Källström, joka on julkaissut kaksi countryalbumia. Lotta on todellinen moniosaaja, joka osaa viihdyttää yleisöään. Hän on Ruotsissa tehnyt itsensä tunnetuksi countrylaulajana ja koomikkona radiossa sekä televisiossa. Lotta kirjoittaa myös omaa musiikkia, joten yleisö voi odottaa jotain todella uutta ja raikasta.

Suomen edustaja festivaaleilla on ”the one and only” Matti Esko. Hän saapuu festivaaleille yhdessä yhtyeensä kanssa, joka muodostuu alan huipuista. Samettiääninen Matti Esko perusti ensimmäisen yhtyeensä jo vuonna 1963 ja on myynyt sekä kultaa että timanttia. Esimerkiksi hänen legendaarinen albuminsa Rekkamies vuodesta 1987 on myynyt lähes 55 000 kappaletta. Matti Eskoa ei siis ole syyttä nimitetty koko valtakunnan rekkamieheksi.

Festivaalin lämmittelybändinä esiintyy BSB-houseband joka koostuu porvoolaisen mieskuoron, Runebergskörenin jäsenistä. Tällä kertaa ei kuitenkaan ole odotettavissa kuorolaulua vaan kunnon vauhdikasta covermusiikkia.

Countrymusiikkiin ja leppoisaan yhdessäoloon ystävien kanssa kannattaa siis varata kalenteriin jo nyt lauantai 16. kesäkuuta. Truck’n Lily Music Festival alkaa klo 14:00 ja jatkuu myöhään iltaan.

OHJELMA:

14:00 Festivaalin avaus, juontajana Robert “Robbe” Jordas
14:05-15:00 BSB – houseband
15:15-16:00 Lotta Källström
16:15-17:00 Matti Esko
17:30-18:30 Mats Rådberg & Rankarna
19:00-19:45 Matti Esko
20:00-20:45 Mats Rådberg & Rankarna
21:00-21:50 Lotta Källström & B. Moore country
14:00=> Canon’s famous barbeque & refreshment bar will proudly serve You!

Lippu: 18,-
Ennakkoon: 15,- (14.6. asti)
Ennakkomyynti: Café Lilja, Liljendal • Macu’s Music, Loviisa • Luckan Porvoo & Karjaa

TERVETULOA!