lilja_salw

Café Lilja Liljendalissa taistelee nälkää vastaan, olipa sitten kyseessä isompi tai pienempi nälkä. Lounasbuffettimme valmistetaan omassa keittiössä kunnon raaka-aineista, usein paikallisista. Leikkeemme ja Premium Hampurilaisemme ovat monelle tuttuja ja grilliruokamme saa jopa pinttyneemmänkin rekkakuskin pehmenemään.
Jos tekee mieli kahvia niin tarjoamme perinteisten lisukkeiden lisäksi meillä leivottuja herkkuja.

lilja_bollhavw

 

lilja_kabinettw

Liljassa voit järjestää kokouksesi tai juhlasi. Kabinettimme sopii moneen eri käyttöön. Täällä voi myös urheilujoukkueet ruokailla ja pitää ottelupalaverinsa. Tarjoilu muokataan toiveiden mukaan, kahvista aina herkkuillallisiin. Liljalla on myös olut- ja viinioikeudet.
Tarjoamme myös pitopalvelun jos haluat järjestää tapahtumasi omissa tiloissasi.

fclovisa_tuuletusw

Café Lilja Shop

Kaupastamme saat tarvikkeita kotiisi ja autoosi. Täällä sijaitsee myös Postin palvelupiste. Shopissamme tarjoamme myös paikallisten tuottajien lähituotteita. Valikoimaamme kuuluu Teiran Herefordlihaa, Porlammin juustolan legendaarisia juustoja, Malmgårdin pienpanimon erikoisoluita, Hultgårdin luomumunia, Marbackan hunajaa ja paljon muuta. Valikoima laajenee jatkuvasti joten kannattaa tulla tutustumaan.
Liljan paikoitusalueella järjestetään myös joka toinen perjantai  Rekopiirin kokoontuminen jossa paikalliset tuottajat toimittavat tuotteensa suoraan kuluttajille. Voit liitttyä Rekopiiriin Facebookin kautta.

narproducerat_fi

 

LILJA ON AVOINNA:

ma-pe 5:30-21:00
la 7:00-21:00
su 8:00-21:00

LOUNAS•LUNCH

 • la
  18
  marras
  2017
  su
  19
  marras
  2017

  VIIKONLOPPU / VECKOSLUT

  Valkosipulihärkää lohkoperunoilla / Vitlöksoxe med klyftpotatis 17,90€
  Oskarinleike maalaisranskalaisilla / Oscarschnitzel med lantfranskis 13,80€
  Lohipasta vuohenjuuston kera / Laxpasta med getost 14,20€

Lounas on katettu klo 10:30 ja 15:30 välisenä aikana tai niin kauan kuin ruokaa riittää.

Nyt meiltä myös Sibyllan grilliherkut.